Kræftsyg radiovært trækker stikket

torsdag d. 17. august 2017 kl: 13. 28 Af: Elo Christoffersen
Benedicte Balling kræft
Nova FMs mangeårige radiovært Benedicte Balling trækker stikket. Foto: Martin Sylvest Andersen/Scanpix (Arkivfoto)

Radioværten er kommet på en ny kemobehandling. Derfor stopper hun på Nova FM.

Nova FMs mangeårige radiovært Benedicte Balling trækker stikket.

Det skriver ugebladet Tæt På.

Radiovært har fået kræft: -Det er et kæmpe chok

Fik brystkræft

I maj måned fik hun konstateret brystkræft.

Det afslørede radioværten i et opslag på Facebook:

– Et kæmpe chok for mig og min familie og noget jeg hver dag bearbejder i min hjerne og krop. Jeg er startet i behandling og glæder mig til at det er vel overstået, skrev Benedicte Balling i opslaget.

Fortsatte arbejdet et stykke tid

Hun fortsatte med at arbejde efter hun fik konstateret brystkræft. Men nu er det slut, skriver Tæt På:

– Jeg passede mit arbejde de første to måneder, men det er lidt for hårdt. Det var jeg også på en anden kemokur. Men jeg har brug for at tage tid ud til at motionere og spise sundt. Jeg har brug for at fokusere på mig selv, fortæller Benedicte Balling til Tæt På.

Hun er startet på en ny kemobehandling, der udmatter hende fysisk.

Del din kommentar

Forsiden lige nu