Ryan Reynolds: -Jeg er død for min datter

torsdag d. 6. august 2015 kl: 18. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Ryan Reynolds blev i januar far til datteren James, som han har sammen med skuespillerkollegaen Blake Lively.

Ryan Reynolds blev i januar far til datteren James, som han har sammen med skuespillerkollegaen Blake Lively. Foto: Richard Shotwell/RICHARD SHOTWELL/INVISION/AP

Den amerikanske skuespiller Ryan Reynolds har sit hyr med sin lille datter, som han oplever klart foretrækker sin mor.

Siden Ryan Reynolds i januar udvidede sit repertoire til også at omfatte rollen som far, har den amerikanske skuespiller haft sin sag for.

Filmstjerne efter dødsulykke under optagelser: -Det er hjerteskærende

I kapløbet om at blive sin lille datters yndlingsvoksen ligger Reynolds kone, skuespilleren Blake Lively, nemlig lige nu langt foran sin mand.

Det fortalte Ryan Reynolds selv, da tirsdag gæstede det amerikanske talkshow Conan.

– Alt handler om mor. Så for hende kunne jeg lige så godt være død. Det er sjovt nok også hendes første ord: “Du er død for mig”, joker Ryan Reynolds og fortsætter:

– Nej, ok. Men hun er begyndt at sige “mor”, fortæller han.

Den 38-årige filmhelt kan da også godt se, at hans kone har en klar fordel, som han ikke er i besiddelse af, nemlig modermælk.

– Der er helt klar en fordel der, som ikke er helt fair. Det viser sig, at bryster faktisk er et slags system for livsopretholdelse, og barnet synes ligesom at blive draget mod brysterne.

– Så jeg er bare denne her brystløse idiot, som vandrer rundt i værelset og ind imellem kommer ind i hendes synsfelt, siger han.

Den nybagte far har dog kun rosende ord til overs for sin kone, som han fortæller både var utroligt sej og kvik i replikken under fødslen, hvor Ryan Reynolds også selv var til stede.

“The Captive”-helten følte imidlertid ikke selv, at han havde så meget at bidrage med i situationen.

– Jeg var en rædselsfuld træner. Jeg klappede en del, og prøvede mig også frem med et par highfives, som hun dog valgte ikke at gengælde, fortæller han.

Powerpar afslører hemmeligheden bag lykkeligt ægteskab

Ryan Reynolds er lige nu aktuel i action- og adventurefilmen “Deadpool”, som dog først forventes at få premiere i Danmark til februar.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu