Berømt rapper vender hjem efter hospitalsindlæggelse

fredag d. 2. december 2016 kl: 12. 34 Af: Ritzau Fokus

Den amerikanske rapper Kanye West er blevet udskrevet fra hospitalet efter flere dages indlæggelse.

Den verdenskendte rapper Kanye West skulle have brugt de sidste måneder af 2016 på at turnere med showet “Saint Pablo Tour”, .

Stjernen nåede dog aldrig at gennemføre USA-turneen, da han 22. november blev indlagt.

Nu kan 39-årige Kanye West dog se frem til at komme hjem til sin familie igen, da han er blevet udskrevet efter flere dages indlæggelse. Det skriver CNN.

Den populære rapper, som blandt andet står bag hitnumre som “Famous” og “Heartless”, blev udskrevet fra hospitalet UCLA Medical Center i Los Angeles, efter at han blev indlagt på grund af udmattelse.

Kim Kardashian græder hver dag - over en stor ting

Besynderlig opførelse

Op til sin indlæggelse skrev flere medier, at Kanye West havde opført sig besynderligt, blandt andet under en koncert i Sacramento i Californien.

Efter at have spillet to numre valgte stjernen nemlig at holde en 17 minutter lang tale om sine holdninger til amerikansk politik. Det skriver CNN.

Kort tid inden hospitalsindlæggelsen valgte musikeren at aflyse resten af sin omfattende Saint Pablo-turné, der ellers var planlagt til at fortsætte frem til 31. december.

Kanye West tavs

Kaney West har endnu ikke udtalt sig om sit helbred. Rapperens svigermor, Kris Jenner, fortalte dog til magasinet Extra, at udmattelse var den primære årsag til indlæggelsen.

Kim Kardashian er blevet Dagens Babe - hun er en af verdens mest hypede kvinder

– Han er udmattet. Han er virkelig træt. Han har haft en opslidende turné, så han har brug for at hvile sig, sagde Kris Jenner til magasinet Extra.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu