Berømt tv-babe gør op med forkælet image

torsdag d. 6. august 2015 kl: 13. 13 Af: Ritzau Fokus
 
Paris Hilton mener selv, at hun indeholder meget mere end den karikatur, folk kender fra tv.

Paris Hilton mener selv, at hun indeholder meget mere end den karikatur, folk kender fra tv. Foto: Richard Shotwell/RICHARD SHOTWELL/INVISION/AP

Tv-personligheden Paris Hilton har ikke vist sit sande jeg i sine mange tv-shows. Det var blot en rolle, fortæller hun.

Forkælet jetsætter, grænsesøgende, ekshibitionistisk og ekstremt forfængelig. Ordene passer udmærket på det billede, de fleste mennesker har af tv-personligheden og realitystjernen Paris Hilton.

Natklub rømmet: Kendis tabte 12 mio. kr. dyr diamantring

Men den virkelig Paris er helt anderledes. Det fortæller hun selv i et interview med magasinet New You.

– Mange menneske kender slet ikke den virkelig mig, siger hun til magasinet.

Paris Hilton forklarer, hvordan hun altid har spillet en særlig rolle på tv. Dette startede allerede tilbage i 00’erne i tv-showet “The Simple Life”, hvorigennem Paris fik internationalt gennembrud som realitystjerne sammen med veninden Nicole Richie.

– Den Paris, som folk blev introduceret til for over ti år siden gennem “The Simple Life”, er ikke den, jeg er. Det var bare en karakter, jeg spillede, siger hun og fortsætter:

– Den virkelige Paris er en nede på jorden, en sød og reel pige – nu kvinde – som også er en forretningskvinde og føler en stor stolthed. Og så har jeg et stort hjerte, fortæller hun.

Den 34-årige Hilton-arving afslører desuden, at hun aldrig har tyet til plastikkirurgi for at forskønne sit ydre ud over sine naturlige grænser.

Prinsessens luksusfødselsdag: Fejrede den med Hilton og Caroline Fleming

– Jeg har ikke noget imod det som sådan. Mine venner har gjort det hele: Bryster, næse, hage, kinder. Jeg lever i Hollywood, så jeg er vant til at se det. Men jeg har aldrig selv haft lyst til at prøve, slår Paris Hilton fast.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu