Berry flirter med Matt Damon

mandag d. 26. juli 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Halle Berry afslørede for nylig på amerikansk tv, at hun er vild med Matt Damon. Berry og Damon optrådte sammen i MTV-showet Request Live, da Halle Berry afslørede sine følelser. Matt blev helt rød i hovedet, da hun fortalte om første gang de så hinanden. “Jeg kan huske at jeg mødte dig i Jay Leno, hvor du var gæst, og du virkede bare så ung dengang” fortæller Halle. “Jeg kan huske at jeg tænkte: “Min gud, han er bare så super, super hot!” tilføjer hun. “Filmen “Good Will Hunting” bed sig virkelig fast i mig. Jeg så den med alle sanser slået til, fordi jeg havde mødt dig på scenen den aften”.
Den 37 årige stjerne forlod sin eksmand Eric Benet i april, efter at han havde været hende utro med sin ekskone Julia Riley.

Del din kommentar

Forsiden lige nu