Beskidt arbejde

mandag d. 22. januar 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Rollen som den kazakhstanske journalist Borat, der rejser til USA for at lave en dokumentarfilm har indbragt skuespilleren Sacha Baron Cohen (Ali G.) et hav af flotte priser, og uanset hvad man mener om filmen, så har han virkelig også lagt et stort arbejde i at gøre rollen så overbevisende som muligt.

Således blev Cohen i rollen både dag og nat i den periode, optagelserne stod på – selv når han gik på toilettet. For at få ægte reaktioner ud af de mennesker, han mødte på sin vej, var han nemlig selv nødt til at tro på, at han virkelig VAR den skøre journalist, og det var ret udmattende, indrømmer han nu.

Superstolt vinder efter 45 døgn på øde ø: - Vi var alle fem værdige vindere

“Det var hårdt at skulle være sådan hele tiden. Hvis ikke alle detaljer havde været i orden, ville folk være blevet mistænksomme,” siger han, og er sikkert glad for, at optagelsrne nu er overstået. Mens de stod på, brugte han nemlig på intet tidspunkt deodorant eller vaskede sit tøj. “Lugten var lige det ekstra, der skulle til for at få folk til at tro på, jeg var fra et land, hvor man ikke tager det så nøje med hygiejnen.”

Del din kommentar

Forsiden lige nu