Beth Hart og Lis Sørensen til festival

lørdag d. 16. januar 2016 kl: 17. 00 Af: Elo Christoffersen
 

Kløften Festival i Haderslev er klar med flere navne til årets festival.

Således løfter Kløften Festival sløret for, at Beth Hart, Lis Sørensen, Never The Bride og Velvet Volume kommer forbi til sommer.

Beth Hart

Beth Hart gav Kløftens publikum en fantastisk koncert sidst hun var i Haderslev i 2008. Derfor kan Kløften Festival nok glæde publikum med, at hun vender tilbage 25. juni, hvor hun endnu engang vil imødekomme sine dedikerede, danske fans med sin stærke stemme og nærværende performance.

Rockstjerne melder sig klar til Toppen af poppen

Lis Sørensen

Lis Sørensen har over 30 år på bagen som solist, så når hun går på scenen i Kløften kan publikum forvente en veloplagt Lis Sørensen og et ligeså engageret band, som har spillet med Sørensen i mange år.

Lis Sørensen begyndte at synge og optræde med eget band allerede som folkeskoleelev. Det var i begyndelsen af 1960’erne, hvor hun fik Holger Lauman som lærer. En mand, hun beskriver som ’en eksplosion i skolegården’.

Siden gik vejen over bands som De fem, Shit & Chanel og Anne Linnet Band, inden hun mødte Sebastian, som gav hende sangen ’Stille før storm’.

Never The Bride

Nikki Lambom og Catherine Feeney mødtes første gang på scenen til en Jamm session i en pub i London, øjeblikkelig forståelse, ens musiksmag og retning førte til mere.

Never The Bride var født, herefter gik det hurtigt, det blev til koncerter som opvarmning for bla., ZZ Top, The Pretenders og The Who, og det var netop Roger Daltrey fra The Who der inviterede Nikki og Catherine med på ”The British Rock Symphony Tour” sammen med bla. Alice Cooper, Peter Frampton og Roger Daltrey.

Velvet Volume

Med roste liveoptrædener til Kronprinsparrets Priser, Gaffa Prisen 2015 og P6Beat Rocker Koncerthuset har den aarhusianske rocktrio Velvet Volume overrasket hele den danske musikbranche, så naturligvis skal Kløftens publikum også opleve dette nye band i teltet lørdag.

Søstrene Noa, Naomi og Nataja Lachmi har spillet musik sammen i mange år, men i 2013 dannede de Velvet Volume og spillede deres første koncert på Danmarks Grimmeste Festival i Aarhus samme år. Med musikalsk integritet og overbevisende optrædener har de siden sommeren 2015 taget anmelderne og det danske publikum med storm.

Bandet bygger deres sangskrivning på energiske guitarriffs, kreative basgange og en hårdtslående trommeslager, ikke ulige bands som The Runaways, White Stripes og Royal Blood.

Velvet Volume udgav i august 2015 singlerne ‘I Think I Need You’ og ‘R unnin’ Wild’, som begge er i rotation på P6Beat. I starten af 2016 er bandet aktuelle med endnu to dobbeltsingler.

Med disse navne på plads vil festivalen ser dagene således ud:

Torsdag: Kim Larsen, Lars Lilholt.

Fredag: KrebsFalch, Gnags, Lis Sørensen, Never the Bride, Queen Machine.

Endnu et topnavn afsløret til Toppen af poppen

Lørdag: D-A-D, 10cc, Stine Bramsen, Beth Hart, Velvet Volume, Maja og de sarte Sjæle.

Kløften Festival løber af stablen fra den 23.-25. juni.

Del din kommentar

Forsiden lige nu