Betinget dom

mandag d. 28. maj 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Af en eller anden grund synes spritlørsel at være et ganske udbredt fænomen i Hollywood, og der går næsten ikke en dag, uden at man hører om en eller anden ny berømthed, der er blevet snuppet med for meget alkohol i blodet, og i begyndelsen af maj var det handymanden Ty Pennington, der kom på politiets lille sorte liste.

Men hvor andre nærmest sætter himmel og jord i bevægelse for at undgå at blive straffet (hvem sagde Paris Hilton?), så havde Pennington intet at indvende mod anklagerens påstand, og han modtog sin dom uden at kny, da sagen var for retten i fredags.

Kronprinsen klar til at køre på den store klinge

Ty sagde efterfølgende, at han bare var glad for, at det hele nu var overstået, og at det aldrig er acceptabelt at blande alkohol og bilkørsel. Han har lært noget af oplevelsen, og han har tænkt sig den straf, han måtte få.

Dommen lød på tre års prøvetid og 390 dollars i bøde. Derudover skal Pennington gennemgå et kursus om de skadelige bivirkninger ved alkohol og deltage i et seminar, hvor han skal konfronteres med folk, som er ofre for spritkørsel.

Del din kommentar

Forsiden lige nu