Bevæbnet prins Henrik blev truet på livet

onsdag d. 12. september 2018 kl: 10. 12 Af: Nicklas Skyum Clausen
Prins Henrik
Prins Henrik var kendt som en ivrig jæger - her som vært ved en jagt i 2015. (Foto: Scanpix)

I et stort interview deler prins Henriks gode ven Sven Engstrøm ud af gode historier om den afdøde prins.

I et stort interview med ugebladet Se & Hør løfter afdøde prins Henriks gode ven, den tidligere stuntman og bilforhandler Sven Engstrøm, sløret for en hæsblæsende oplevelse i Miami, under en rejse som de to og en række andre herrer var på i 1997.

Henrik, Sven og de andre venner var på visit i Miami – midtvejs mellem New York og en tur til den karibiske ø Martinique, hvor de skulle sejle rundt blandt områdets øer og fiske tun.

På hotellet i Miami var Henrik – kongelig som han var – blevet indlogeret i hotellets største suite. Og det viste sig, at han sandsynligvis var blevet truet på livet af den grund.

For om morgenen kunne Henrik ifølge Sven Engstrøm fortælle, at han var blevet ringet op midt om natten. Her havde en ukendt mand på engelsk truet prinsen på livet. Det lykkedes dog prins Henrik at forklare manden, at de altså ikke kendte hinanden, og at han nok havde fået fat på den forkerte. Derefter blev der lagt på.

God ven afslører royal hemmelighed: Var på bøssebar med Henrik

Henrik var klar til at forsvare sig

Noget kan dog tyde på, at den truende stemme i telefonen skal være glad for, at det lykkedes prinsen at overbevise ham om, at de ikke kendte hinanden.

For havde manden trængt ind i Henriks kongesuite, havde Henrik en pistol klar under sin hovedpude, fortæller Sven Engstrøm til Se og Hør, at prinsen fortalte ham over morgenmaden dagen derpå.

Og prinsens gode ven er sikker på, at Henrik mente det:

Prins Henriks sidste ønsker er opfyldt

– Jeg har tænkt det samme, men jeg er 99 procent sikker på, at prinsen talte sandt. Han var normalt altid sjov og havde glimt i øjet – bare ikke i denne situation. Og han havde jo som prins en særlig status, så det ville være unaturligt, hvis han ikke havde et våben til at forsvare sig med, siger Sven Engstrøm til Se og Hør.

Ifølge Sven Engstrøm forklarede hotellets receptionist senere, at en person med en lidt ”kedelig” baggrund havde boet i kongesuiten inden prins Henrik, og at det formentlig var denne gangstertype, og altså ikke prins Henrik, som nogen ønskede at slå ihjel.

Del din kommentar

Forsiden lige nu