Beverly Hills 90210 stjerne ville redde fan fra selvmord

tirsdag d. 11. december 2012 kl: 9. 21 Af: Kendte.dk NY
 

Shannen Doherty fra serien ‘Neverly Hills 90210’ ringede til alarmcentralen for at redde en fan der stalkede hende som truede med selvmord

 

Shannen prøvede at redde syg fan. – Foto: fanpop.com

 

 

Beverly Hills 90210 stjerne ville redde fan
Hun er selv blevet sigtet flere gange for spirituskørsel, og anses som uansvarlig i medierne. Men for knap en måned siden fandt skuespillerinden Shannen Doherty – nok bedst kendt fra hitserierne ‘Beverly Hills 90210’ og ‘Heksene fra Warren Manor’ – sig pludselig i en mere ansvarsfuld rolle.

Beverly Hills-stjerne deler billede inden kemo

 

Ifølge The Hollywood Gossip ringede hun nemlig 112 for at redde en Twitter-fan, der truede med at tage sit eget liv.

 

Læs også: Beverly Hills 90210 kærlighed ruster aldrig

 

“Det her lyder skørt. Men jeg hedder Shannen Doherty. Jeg er skuespillerinde, og jeg ringer, fordi der en pige, der truer med at skyde sig selv”,  –   sagde Doherty efter sigende i telefonen.

 

Den 41-årige skuespillerinde forklarede, at kvinden havde sendt hende direkte selvmordsbeskeder – at hun ville tage sit eget liv, hvis ikke Doherty ringede til hende.

 

“Jeg har slet ikke forstand på at snakke med folk, der truer med at begå selvmord”,  –  erkendte skuespillerinden over for alarmoperatøren.

 

“Mine sikkerhedsfolk har bedt mig om at blokere hende, men hun er aggressiv og gør uberegnelig ting – jeg har ærligt talt ondt af hende”,  –   tilføjede hun.

 

Personen der besvarede opkaldet måtte dog skuffe stjernen, da hun desværre måtte meddele Doherty at det ikke var muligt for dem at hjælpe hendes fan.

 

Eksmanager: Shannen Doherty er ikke for syg af kræft

Kilde:  The Hollywood Gossip

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu