Beverly Hills-diva lovpriser Danmark

onsdag d. 13. april 2016 kl: 19. 00 Af: Ritzau Fokus

Selv om den verdenskendte "Beverly Hills 90 210"-skuespillerinde sluttede sit danske Zulu Awards-job torsdag, nyder hun stadig landet.

Tori Spelling ses her til Zulu Awards i København, som hun er meget begejstret for.

Tori Spelling ses her til Zulu Awards i København, som hun er meget begejstret for. Foto: /Polfoto

Torsdag den 7. april emmede årets Zulu Awards af stjernestøv og 90’er nostalgi, da den verdenskendte “Beverly Hills 90210”-skuespillerinde Tori Spelling skulle overrække prisen for årets bedste tv-serie.

Den 42-årige Hollywood-stjerne ankom allerede til København tirsdag sammen med hele sin familie og nød masser af sightseeing i den danske hovedstad.

Selv om skuespillerinden, der spillede den dydige dengse Donna Martin i den legendariske kultserie, sluttede sit danske job torsdag aften, blev hun, gemalen og parrets fire børn længere tid i byen og har delt flere skønne minder fra deres visit på Instagram.

– McDermotts københavnerstilen, skriver hun til et billede af sine fire børn, niårige Liam, syvårige Stella, femårige Hattie og treårige Finn, som hun har med skuespilleren Dean McDermott.

Se det søde billede: 90210-stjerne er blevet mor

Deler billeder af kanalrundfart

Spelling har også delt billeder fra familiens kanalrundfart i København og et foto af en levende statue under en slentretur i de københavnske gader

– Vi elsker Danmark. Her er så smukt. Alle er så søde, så jeg har sagt, at jeg gerne vil flytte hertil. Maden er fantastisk, og alle virker bare så glade her, sagde hun til TV 2 i forbindelse med Zulu Awards, mens hun tidligere om torsdagen røbede over for BT, at familien planlagde en tur i Tivoli.

– Her er virkelig flot. Jeg kan især godt lide arkitekturen. Jeg tror, det er sandt, at danskerne er verdens lykkeligste. Alle, vi har mødt, er simpelthen så søde og smilende. Jeg mener det. Jeg har aldrig mødt nogen, der har været mere flinke, sagde hun til avisen.

Se Spellings billeder her:

#McDermotts Copenhagen Style! #Denmark #photoart #liam #stella #hattie #finn

A photo posted by Tori Spelling (@torispelling) on


Our #babybear bundled up as we tour the canals of Copenhagen #denmark @imdeanmcdermott

A photo posted by Tori Spelling (@torispelling) on


Kreditor til Tori Spelling: -Nu hoster du altså op

"One of these things is not like the other"… The 4 babes enjoying #Tivoli in Copenhagen! #The1stDisneyland #Denmark

A photo posted by Tori Spelling (@torispelling) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu