“Beverly Hills”-divaen Jennie Garth gift for tredje gang

søndag d. 12. juli 2015 kl: 14. 11 Af: Ritzau Fokus
 

Tredje gang er lykkens gang for skuespillerinden Jennie Garth, der er kendt fra rollen som Kelly Taylor i “Beverly Hills 90 210”. Foto: Diane Bondareff/INVISION FOR CREST AND ORAL-B

Skuespiller Jennie Garth har efter otte måneders forhold giftet sig med skuespiller Dave Abrams.

Tredje gang er måske lykkens gang for Jennie Garth.

Den 43-årige skuespiller, der er kendt for sin rolle som divaen Kelly Taylor i 90’er klassikeren “Beverly Hills 90 210”, giftede sig lørdag aften med skuespilleren Dave Abrams.

Beverly Hills 90210-stjerne skal skilles for tredje gang

Det bekræfter det nygifte brudepar over for magasinet People.

– Det var en perfekt aften. Vi er så lykkelige over at have vores familier og venner omkring os på den specielle dag, siger Garth og Abrams i erklæringen.

Parret blev gift i deres hjem i Californien, og med som brudepiger var skuespillerens tre døtre fra sit andet ægteskab med skuespilleren Peter Facinelli, 17-årige Luca, 12-årige Lola og otteårige Fiona.

Det nygifte par mødte hinanden på en blinddate i efteråret 2014, og kort tid efter friede Abrams til Garth på hendes 43-års fødselsdag,

– Pludselig stod kærligheden foran mig, selv om jeg sagde, at jeg ikke havde brug for den eller ville have den. Den kom bare, og han fuldender mig, lød det fra Garth til People Magazine efter parrets forlovelse, som kom to år efter hendes skilsmisse fra Facinelli, som hun var gift med i 11 år.

Garth mødte “Twilight”-stjernen i 1995 under indspilningerne til filmen “An Unfinished Affair”, men på daværende tidspunkt var hun gift med musikeren Daniel Clark, som hun blev skilt fra i 1996, hvorefter hun og Facinelli fandt sammen.

Der har været meget stille omkring Jennie Garth, siden kameraerne efter et helt årti slukkede på “Beverly Hills 90 210”-serien i 2000.

Beverly Hills 90210 kærlighed ruster aldrig

Siden har Garth medvirket i sit eget reality-program og i flere kortvarige serier, hvoraf den seneste var med “Beverly Hills”-veninden Tori Spelling.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu