Beyoncé blev afvist af Disney

tirsdag d. 12. november 2013 kl: 11. 27 Af: Ritzau Fokus
 

Den amerikanske sangerinde Beyoncé havde måske lidt for høje tanker om sig selv, da hun undlod at gå til prøve på Disney-rolle. Tilbuddet om rollen kom nemlig aldrig af sig selv.

Den amerikanske sangerinde Beyoncé havde måske lidt for høje tanker om sig selv, da hun undlod at gå til prøve på Disney-rolle. Tilbuddet om rollen kom nemlig aldrig af sig selv. Foto: Scanpix, Reuters, MIKE BLAKE free

Sangerinden blev afvist, da Disneys første mørke prinsesse skulle findes. Hun nægtede nemlig helt at gå til prøve på rollen.

Heidi delte billede af honningkagehus: Så ringede kongehuset

Selv ikke hendes store begejstring for muligheden for at spille prinsesse på det store lærred var nok til at få hende til at synke ned på niveauet for almindelige dødelige.

Den amerikanske sangerinde og popstjerne Beyoncés Knowles følte nemlig ikke, at det var nødvendigt for hende at gå til prøve til rollen som prinsesse Tiara i Disneys tegnefilm fra 2009, “The Princess and the Frog”.

– Beyoncé forventede tilbuddet, men ville ikke aflægge prøve, og derfor kom det aldrig, siger casting director Jen Rudin til New York Post.

Han afslører samtidig, at Beyoncé langt fra var den eneste mørke sangkvinde, der lagde vejen forbi Disneys casting-rum.

– Tyra Banks, Jennifer Hudson ville have den. Alicia Keys aflagde prøve tre gange. De blev nødt til at synge, så vi gjorde det klart, at de skulle medbringe egne noder. Tyra kom med en CD, men det gjorde ingen forskel, for hun var smuk og dejlig. Rollen gik til Anika Noni Rose, fordi hun var bedst kvalificeret til rollen, siger Jen Rudin til New York Post.

Filmen havde premiere 12. februar 2009.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu