Beyonc

tirsdag d. 1. august 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Beyoncé Knowles må tage lektioner i at kysse. Man skulle tro, at Beyoncé Knowles allerede har helt styr på det der med at kysse, men sådan er det ikke helt. Beyoncé måtte nemlig have lidt hjælp, da hun skulle forberede sig på at kysse for første gang i filmen Dreamgirls, hvilket var sammen med Jamie Foxx. Hun var nemlig ikke helt klar over, hvordan hun skulle gøre.

Stjernespækket program til MTV-show

”Man kan vel godt sige, at vi skulle filme en kærlighedsscene. Vi kyssede. Jeg er en sanger/sangskriver, det er hvad jeg gjorde først. Jeg startede ikke med at tage lektioner i skuespil og at kysse folk. Det er stadig nyt for mig. Men arbejdet med min dramalærer gjorde det lettere. Jeg tænkte bare, at det var nødvendigt for min karakter, vi skal have etableret, at de er gift. Jamie var meget professionel, det var hurtigt, og det er hvad det er,” fortæller Beyoncé.

Del din kommentar

Forsiden lige nu