Beyonc

onsdag d. 21. juni 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Beyoncé Knowles har besluttet sig for at udvide sin nye pigegruppe. Beyoncé Knowles var så overrasket over, hvor mange talentfulde piger der var mødt op til audition som hendes nye pigegruppe, der skal med på tour, at hun har besluttet sig for at udvide gruppen. Hun søgte efter en pige gruppe med talent og udseendet med sig til at spille på trommer, keyboards, bas, guitar, saxofon, trompet og andet. Hun skulle bruge ni piger i alt, men har altså tilføjet yderligere tre, da der var så meget talent at vælge imellem.

Så sluttede danse-festen for Mie

”Jeg ville samle en gruppe af stærke, talentfulde, sultne og smukke kvinder for at lave et rent pigeband. Jeg ved det er mit ansvar at gøre noget anderledes. Jeg sagde, at jeg ville have et band, jeg vil have noget anderledes. Jeg havde auditions fra hele verden. Folk fløj ind fra Atlanta, Houston, Israel, fra hele verden. Det var virkelig svært. Jeg ville kun have ni med i bandet, men pigerne var så fantastiske, så jeg kunne ikke beslutte mig. Jeg tror det ender med 12 piger. Det er noget der hedder stjerne kvalitet, det er noget man ikke kan sætte fingeren på, man ikke kan beskrive. Mens de spillede sagde jeg, at jeg ville se dem battle. Jeg tog to ind af hvert instrument, og det var på denne måde jeg kunne vælge. Det var virkelig underholdende, energien, at se disse piger kæmpe mod hinanden. Det var virkelig det bedste. Det var magisk,” udtaler Knowles.

Del din kommentar

Forsiden lige nu