Beyonc

torsdag d. 25. maj 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Beyoncé Knowles er træt af at være tynd. Det lyder lidt som en meget dårlig joke, men det er rigtig nok. Beyoncé har gjort alt for at tage på igen, efter at hun tabte nogle kilo for at være med i sin seneste film. Beyoncé fastede i 14 dage, og levede kun af protein shakes for at smide vægten til filmen Dreamgirls.

Børnenes julekalender: Klassens jul

”Det var hårdt, jeg følte mig svag. Men jeg gjorde det. Det var bestemt ikke sundt. Jeg lignede slet ikke mig selv i filmen, hvilket også var meningen. Dagen efter at indspilningerne var færdige, spiste jeg med det samme både grillkylling og pomfritter. Alt der var friturestegt faktisk, og så kom kiloene på igen hurtigt og let,” udtaler Beyoncé. Lige nu nyder hun så tiden i Cannes, og ligner mere og mere sig selv for hver dag der går.

Del din kommentar

Forsiden lige nu