Beyonce tilbeder Ross

onsdag d. 6. september 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Beyonce Knowles lavede et alter på settet til sin nye film. Da Beyonce Knowles var igang med indspilningerne til sin nye film Dreamgirls, lavede hun et alter på settet til ære for Diana Ross. Beyonce spiller rollen som Deena Jones, forsangeren i en gruppe, der er baseret på Diana Ross’ The Supremes.

Caroline Wozniacki er blevet faster

”Jeg havde hele min trailer fyldt med billeder af hende. Det var som et alter. Det er noget jeg tænkte meget over. Jeg kunne ikke lade være med at tænke på forbindelsen. Hun var inspirationen når det kom til udseendet. Nu elsker jeg hende, og spiller hende. Og jeg håber på, at en dag det samme vil ske for mig. Det giver mig gåsehud at tænke på det,” udtaler Beyonce.

Del din kommentar

Forsiden lige nu