Beyonce træt af rygter

onsdag d. 6. juni 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Beyonce Knowles er efterhånden alvorligt træt af at læse historien om, at hun og Jennifer Hudson var som hund og kat under indspilningerne af Dreamgirls. Det hårdnakkede rygte går på, at sangerinden var rasende jaloux på den debuterende skuespillerinde, der så ovenikøbet gik hen og vandt en Oscar for sin rolle i filmen.

Men rygtet har altså ikke noget på sig, og nu vi Beyonce have sandheden frem. Hun langer kraftigt ud efter pressen, fordi de altid skriver, at der er problemer, når to afro-amerikanske stjerner arbejder sammen, for det er noget vås, siger hun.

Så sluttede danse-festen for Mie

“Det rygte opstår altid, når jeg arbejder sammen med en anden afro-amerikansk kvinde, og det er uheldigt, for det er det modsatte af alt, hvad jeg repræsenterer. Jeg støtter altid kvinder. Jeg elsker kvinder, og jeg er selv en kvinde med succes, så jeg hilser nyt talent velkomment. Det er et frustrende rygte, men hvad skal jeg gøre ved det? Jeg har arbejdet sammen med både Jennifer Lopez og Shakira, uden at det førte til det samme rygte. Men når der er tale om to sorte kvinder, så opstår det altid…det er meget uheldigt,” udtaler Beyonce.

Del din kommentar

Forsiden lige nu