Bibbi og Snif droppet af dommerne: – Det var megasjovt

lørdag d. 15. september 2018 kl: 21. 32 Af: Matias Mortensen
bibbisnif (1)
-Vi er stolte af, at publikum kunne lide, hvad de hørte, siger Bibbi Jacobsen, der er forsanger i countrygruppen Bibbi og Snif, der fredag deltog i DR-programmet Live. Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR

Country-gruppen Bibbi og Snif vandt ikke Live-dommernes gunst, men glæder sig over, at seerne tog godt imod deres country-musik.

Far, Snif Jacobsen, og datter, Bibbi Jacobsen, optrådte fredag aften med deres countryband Bibbi og Snif for massevis af danske tv-seere i DR’s nye musiktalentkonkurrence, Live.

Den garvede countrygruppe faldt i seernes smag, men hverken Lina Rafn eller Sanne Salomonsen havde lyst til at tage dem med på deres hold videre i konkurrencen, og dermed sluttede deres medvirken i Live ganske hurtigt.

Afslaget fra dommerne har dog ikke ødelagt Bibbi Jacobsens gode humør dagen derpå.

– Det var megasjovt og superdejligt at optræde. Det er dejligt, at der er plads til et program, hvor det handler om livemusik, og hvor der er plads til, at man kan komme med sit eget materiale, siger Bibbi Jacobsen til Newsbreak.dk.

Uffe Holm indrømmer lovbrud: -Jeg gør det aldrig mere

Sanne Salomonsen fortalte efter programmet til dr,dk, at hun havde svært ved at se, hvad hun skulle kunne lære Bibbi og Snif.

– I forhold til Bibbi og Snif, der er jeg musikalsk begrænset. Jeg ved ikke, hvad jeg skal kunne tilbyde dem. De var superprofessionelle, siger Sanne Salomonsen

Nogenlunde samme begrundelse gav Lina Rafn.

– De kan det, de skal kunne. Vi kan ikke lære dem mere, og så bliver det jo bare reklame for dem selv at stå her i programmet, siger hun.

Begrundelsen undrer Bibbi Jacobsen en lille smule.

– Vi troede lidt, at det var det, det handlede om i det her program. At man havde styr på det.

Hun håber, at deres optræden kan åbne endnu flere danskeres øjne for, at der findes god klassisk countrymusik i Danmark.

På trods af afvisningen fra dommerne roser Bibbi konceptet for Live. Hun er glad for, at der er gode muligheder for at komme som et helt band, og at der er mulighed for at optræde med sit eget materiale.

– Og så synes jeg, det er godt, at der ikke er fokus på dem, der fejler. Man går ikke efter underholdningsværdien i at se nogle dommere tale nogen ned.

Bibbi og Snif har ikke umiddelbart planer om at stille op i andre talentprogrammer lige foreløbigt.

– Nu skal vi bare fortsætte det vi gør med at spille koncerter, og vi har også snart en ny udgivelse på vej, siger Bibbi Jacobsen.

Hvorfor reklameres der for dansk basketklub i amerikansk hitserie? Få forklaringen her

Hvis man gerne vil høre mere til Bibbi og Snif kan man følge med i, hvor de holder koncerter på deres Facebook-side.

Du kan se Bibbi og Snifs optræden i Live her.

Del din kommentar

Forsiden lige nu