Bieber bryder grædende sammen på scenen

mandag d. 31. august 2015 kl: 12. 41 Af: Ritzau Fokus
 
Justin Bieber havde fået ny frisure i anledning af MTV VMA.

Justin Bieber havde fået ny frisure i anledning af MTV VMA. Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Justin Bieber kunne ikke holde tårerne tilbage under sin optræden til MTV VMA.

Popdarlingen Justin Bieber var efter fem år tilbage på scenen ved MTV’s Video Music Awards, da der søndag blev uddelt priser til musikbranchen i Los Angeles. Og det var en dansende Justin Bieber, der leverede hittet “Where Are Ü Now”, som er lavet i samarbejde med den elektroniske kunstner Skrillex og hit-produceren Diplo.

Pink hylder androgyne stjerner i takketale til datter

Justin Bieber optrådte også for første gang med den spritnye single “What Do You Mean”, som er en smagsprøve på hans næste album. Undervejs lød Biebers egen stemme som en voice-over til hans optræden og kom med opmuntrende udsagn som “Livet er en rejse”, “Tro på noget, der er større end dig selv” og “Når du falder, får du muligheden for at rejse dig”, skriver The Hollywood Reporter.

Sangen sluttede på dramatisk vis med en flyvende Justin Bieber, som tog sig en svævetur op mod loftet. Men her sluttede dagens drama ikke slet. Da den 21-årige sanger landede sikkert på jorden igen foldede han nemlig hænderne i tak, før han dækkede ansigtet og knækkede grædende sammen midt på scenen.

– Britney, jeg er tilbage, skrev “Baby”-sangeren samme dag på Twitter.

Justin Bieber optrådte senest til MTV Video Music Awards var i 2010, hvor han leverede et medley af sine hits “Baby”, “Somebody to Love” og “U Smile”.

Se en rørt Justin Bieber i videoen her.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu