Bilkoncern vil undersøge skuespillers død

tirsdag d. 21. juni 2016 kl: 8. 54 Af: Ritzau Fokus
Bilkoncernen Fiat Chrysler Automobiles NV siger, at den vil foretage en undersøgelse af et uheld, som kostede den amerikanske
Bilkoncernen Fiat Chrysler Automobiles NV siger, at den vil foretage en undersøgelse af et uheld, som kostede den amerikanske "Star Trek" skuespiller Anton Jeltjin livet. Foto: Richard Shotwell/AP

Fiat Chrysler Automobiles vil undersøge biluheld, som dræbte "Star Trek" skuespilleren Anton Jeltjin.

Bilkoncernen Fiat Chrysler Automobiles NV siger, at den vil foretage en undersøgelse af et uheld, som kostede den amerikanske “Star Trek” skuespiller Anton Jeltjin livet.

Skuespilleren, der navnligt var kendt for at spille Ensign Chekov i genindspilningen af Star Trek-filmene, døde søndag i sit hjem i Californien, hvor han blev mast op mod en mur og et hegn, da hans bil trillede ned mod ham i en indkørsel, da han var stået ud.

Bil tilbagekaldt i 2015

Bilen – en Jeep Grand Cherokee – var blevet tilbagekaldt til eftersyn af producenten Fiat Chrysler i 2015. I alt blev over 1,1 million biler kaldt tilbage på globalt plan, fordi der var fare for, at de kunne begynde at køre eller trille, når chaufføren var stået ud.

Klublegende er pludseligt død: Fodboldverdenen er i sorg

Fejlen i bilen er blevet sat i forbindelse med mindst 41 registrerede ulykker med personskader, 212 sammenstød og over 300 forsikringsskader.

Bilproducenten har sagt, at den håber at kunne løse problemet permanent inden udgangen af fjerde kvartal.

Iværksætter en grundig undersøgelse

Fiat Chryslers talsmand, Eric Mayne, siger, at bilproducenten vil iværksætte en grundig undersøgelse af episoden.

– Det er for tidligt at sige, hvad der var årsag til ulykken, siger han.

Anton Jeltjin blev født i Rusland. Hans forældre emigrerede til USA, da han var seks måneder gammel.

Dansk ungdomsstjerne er død: -Var fræk som en slagterhund

Ud over Star Trek-filmene havde Jeltjin spillet med i filmene “Alpha Dog”, “Terminator Salvation” og “Charlie Bartlett”.

/ritzau/Reuters

Del din kommentar

Forsiden lige nu