Birgitte Hjort er gravid: Må overlade rolle til Vild med Dans-stjerne

mandag d. 5. marts 2018 kl: 14. 03 Af: Ritzau Fokus

Skuespilleren, der lige nu er aktuel i TV 2-satsningen "Grey Zone", bliver efter planen mor lige omkring premieren på musikforestillingen "Divaer i glas" i august. Derfor er der kaldt en vikar ind.

Den internationalt kendte danske skuespillerinde fra “Grey Zone” er i lykkelige omstændigheder. Birgitte Hjort er gravid.

Den 36-årige skuespillerinde venter sit første barn, og graviditeten betyder, at hun må melde fra musikforestillingen “Divaer i glas” i Glassalen i Tivoli.

Det oplyser Tivoli i en pressemeddelelse og afslører samtidig, at Birgitte Hjort Sørensens erstatning er fundet i sangerinden Kaya Brüel.

Den absolut bedste årsag

– Det er af den absolut bedste årsag, at jeg må trække mig fra “Divaer i Glas”, som jeg ellers havde glædet mig meget til at være med i. Jeg skal nemlig føde mit første barn til august, lige omkring premieren, fortæller Birgitte Hjort Sørensen i pressemeddelelsen.

Hun og hendes kæreste glæder sig vanvittigt til det nye eventyr.

Tak for dansen Adam: Men var han den rette taber?

– Jeg er lykkelig for, at det i stedet er min gode veninde og brillante kollega Kaya, der skal indtage scenen sammen med Caroline Henderson og Cecilie Stenspil, jubler den gravide Game of Thrones-stjerne, der danner par med tv-manden Kristian Ladegaard-Pedersen.

Sangerinden er helt klar

Kaya Brüel glæder sig til at erstatte gravide Birgitte Hjort Sørensen, fortæller hun i pressemeddelelsen.

– Udover at jeg selv har optrådt i Glassalen nogle gange, har min mormor, sanger- og skuespillerinde Birgit Brüel, været en del af varieté- og revymiljøet.

Vild med dans-værtinde: -Jeg hviler mere i mig selv nu

– Jeg glæder mig til at hylde nogle af de største divaer gennem tiden sammen med nogle af de største danske divaer, siger Kaya Brüel i pressemeddelelsen.

Premieren på “Divaer i glas” med Cecilie Stenspil, Caroline Henderson og Kaya Brüel i front finder sted i Glassalen i Tivoli 30. august.

Del din kommentar

Forsiden lige nu