Birthe Kjær: -Jeg har opgivet at finde en kæreste

søndag d. 17. januar 2016 kl: 10. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Birthe Kjær jagter ikke kærligheden længere. Foto: Lars Schimdt/Wikipedia

Birthe Kjær jagter ikke kærligheden længere. Foto: Lars Schimdt/Wikipedia

Birthe Kjær er karrierekvinde. Og det er gået ud over kærligheden

Det er 47 år siden, Birthe Kjær fik sit store gennembrud, og nu er hun aktuel med sin første country-popplade.

Hun er karrierekvinde, og i hendes branche er det lysten, der driver værket, fortæller Birthe Kjær i et stort interview med Ugebladet Søndag. Det er karrieren, der er den største grund til, at hun aldrig har været i et længerevarende forhold:

Dronningen af dansktop fylder 70

– I dag tror jeg på en eller anden måde, at jeg har opgivet. Jeg ved ikke, hvor almindeligt det er, når man er 67 år, at gå ud og finde en kæreste. Det er ikke noget, jeg søger, for jeg hviler i mig selv, og jeg har det godt. Nogle gange tænker jeg: Jamen, orker du egentlig? Og ja, det gør man jo, hvis man virkelig er forelsket, siger hun til ugebladet.

Jagter ikke forelskelsen

Birthe Kjær jagter dog ikke forelskelsen. Hun har det godt, der hvor hun er og nyder, at kan gå i sine egne tanker.

– Når der er andre i min nærhed, så synes jeg, at jeg er nødt til at tage hensyn og være noget for en anden.

Birthe Kjærs triumf: Sejrede på ny og ukendt scene

Hun fortæller også, at hendes berømmelse også har haft indflydelse på de korte forhold:

– Mændene er jo stort set altid forudindtagede, de møder mig aldrig på neutral grund. De ved på forhånd, uden at kende mig, om Birthe Kjær er noget, eller om hun ikke er noget.

Del din kommentar

Forsiden lige nu