Bj

onsdag d. 11. august 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Den islandske sangerinde og filmstjerne indgår i stjernetruppen, som skal optræde under åbningsceremonien i Athen om to dage, foran potentielle fire milliarder Tv-seere. Endnu er det ikke sikkert hvilke andre artister, der skal optræde til begivenheden. Nyheden om Björks deltagelse skal være sluppet ud under en kjoleprøvning i London i går.

Dronningen åbner sig omkring prins Henriks valg af gravsted Kendt reality-stjerne fundet død på gaden

Björk, som de sidste par år har haft base i den engelske hovedstad, har gentagne gange chokeret med hendes påklædning. Ikke mindst under Oscar-uddelingen i 2001, hvor hun kom med en svane rundt om halsen. Til OL skal den 38-årige stjerne have en kjole af designeren Sophia Kokosalaki på, når hun går på scenen fredag.

En række superstjerner er på vej til Hellas for at bidrage til de olympiske lege. Den britiske supermodel Naomi Campbell skal ifølge engelske aviser fragte OL-ilden en af de sidste etaper. Amerikanske filmstjerner som Julia Roberts, Jack Nicholson, Jennifer Aniston, Brad Pitt, Tom Cruise og Sylvester Stallone har også booket hotelværelser i byen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu