Bj

onsdag d. 11. august 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Den islandske sangerinde og filmstjerne indgår i stjernetruppen, som skal optræde under åbningsceremonien i Athen om to dage, foran potentielle fire milliarder Tv-seere. Endnu er det ikke sikkert hvilke andre artister, der skal optræde til begivenheden. Nyheden om Björks deltagelse skal være sluppet ud under en kjoleprøvning i London i går.

Dronningens krav: Hver en bamse skal gemmes

Björk, som de sidste par år har haft base i den engelske hovedstad, har gentagne gange chokeret med hendes påklædning. Ikke mindst under Oscar-uddelingen i 2001, hvor hun kom med en svane rundt om halsen. Til OL skal den 38-årige stjerne have en kjole af designeren Sophia Kokosalaki på, når hun går på scenen fredag.

Hugo Helmig hitter også i udlandet

En række superstjerner er på vej til Hellas for at bidrage til de olympiske lege. Den britiske supermodel Naomi Campbell skal ifølge engelske aviser fragte OL-ilden en af de sidste etaper. Amerikanske filmstjerner som Julia Roberts, Jack Nicholson, Jennifer Aniston, Brad Pitt, Tom Cruise og Sylvester Stallone har også booket hotelværelser i byen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu