Blachman redder Nikolaj Nørlund som mentor

lørdag d. 28. september 2013 kl: 9. 40 Af: Uffe Dahl
 
Thomas Blachman var fredag i sit milde hjørne, da han fredede en mentor, der var på vej ud. Foto: Facebook.

Thomas Blachman var fredag i sit milde hjørne, da han fredede en mentor, der var på vej ud. Foto: Facebook.

Nikolaj Nørlund var dømt ude af Mentor, men Thomas Blachman fredede ham i sidste øjeblik.

 

Nørlund: Tilfreds trods Mentor-fiasko

Nikolaj Nørlund blev stemt hjem i underholdningsprogrammet Mentor fredag aften, men i sidste øjeblik valgte Thomas Blachman at give Nørlund en uge mere som mentor.

Thomas Blachman har, som ordstyrer i programmet, haft en vetoret, der har givet ham ret til at frede en mentor, der var blevet stemt hjem af seerne. Den valgte han altså at bruge på Nikolaj Nørlund.

Det var to gange Nikolaj – nemlig Nørlund og Steen – der skulle dyste om en finaleplads mod Julie Berthelsen. Hver mentor skulle vælge en af sine mentees, der skulle synge endnu en gang for at redde mentoren.

20-årige Cecilie Trolle blev valgt af Nørlund, der selv ville være en del af optræden med sin mentee, mens Nikolaj Steen, som måtte sende en sanger i omsang for tredje gang, valgte Selina Jane.

Nikolaj Steens anden mentee, 16-årige Adrian Mikkelsen, havde fået danseskoene på, da han optrådte med Justin Timberlakes “Senorita”. Pigerne på første række var vilde med den optræden, og det samme var Nikolaj Nørlund.

Simon Glöde, der mistede sin tidligere mentor, Anne-Dorthe Michelsen, i sidste uge, fik vasket tavlen fuldstændig ren af sin nye mentor Nikolaj Nørlund. Han sang fredag aften sin egen udgave af Raske Penges “Rundt”. Noget af sangen var oversat til tysk, da Glöde er en del af det danske mindretal i Tyskland.

Nikolaj Nørlunds to andre mentees, 19-årige Magnus Noach og 20-årige Cecilie Trolle, havde begge to en del af leve op til efter sidste uges optrædener.

Cecilie Trolle satte festen i gang, da hun sang “The Golden Age” af The Asteroids Galaxy Tour.

Hverken mentorerne eller Thomas Blachman mente, at Magnus Noach, der i sidste uge fik en stående applaus, levede op til sin tidligere optræden, da han sang C.V. Jørgensens “Sæsonen er slut”.

To af showets sangerinder, 15-årige Julie Bjerre og 23-årige Selina Jane, havde fredag aften to ting til fælles. De skulle begge vise, hvem de er i deres optrædener, samtidig med de kæmpede med sygdom.

Selina Jane fik ros af alle mentorerne for sin udvikling gennem programmet, mens Julie Bjerre blev kaldt “Disney-agtig”.

Ingen mentorer røg altså hjem i aftens show, hvor det er mentorerne, der står for skud fredag efter fredag.

Men næste fredag skal seerne afgøre, om det er Nikolaj Steen, Nikolaj Nørlund eller Julie Berthelsen, der skal dyste mod hinanden frem mod finalen.

– Newspaq.

Del din kommentar

Forsiden lige nu