Blærerøven mister kørekortet: Så stærkt kørte han ved vejarbejde

onsdag d. 31. august 2016 kl: 11. 04 Af: Elo Christoffersen
Mads Christensen
Mads Christensen fik ikke medhold i Østre Landsret og har derfor ikke noget kørekort i et halvt år. Foto: Thomas Lekfeldt/Scanpix (Arkivfoto)

Mads Christensen fik ikke medhold i Østre Landsret og mister derfor kørekortet ubetinget i et halvt år.

Blærerøven Mads Christensen må i det næste halve år finde alternative transportmuligheder. Han er nemlig blevet frakendt sit kørekort i et halvt år, skriver Se og Hør.

Ved Lyngby Ret blev Mads Christensen dømt for at have kørt 115 km/t på en strækning med vejarbejde, hvor fartbegrænsningen var 80 km/t. Det takserede dommeren til tre klip, en betinget frakendelse af kørekortet i tre år samt en bøde på 4.000 kroner.

Sløvt politiarbejde

Men i følge ugebladet var sløvt politiarbejde medvirkende til at kørekortet røg yderligere ubetinget i et halvt år. Et syv år gammelt klip talte nemlig med. Derfor valgte Mads Christensen at anke dommen:

Få blærerøvens råd til at købe vintageure Mads Christensen i modvind efter cykelhjelm-udtalelse

– Mit første klip er fra 2008, men på grund af politireform og overarbejdspukler var politiet tre og et halvt år om at stemple mit klip i papirerne. Og det er den dato, der tæller, så pludselig var mit klip bare to år og 360 dage gammelt. Det er urimeligt, at jeg skal straffes så hårdt, når det skyldes langsommeligt politiarbejde, siger Mads Christensen til Se og Hør.

Han fik dermed ikke medhold ved Østre Landsret og i det næste halve år må han finde andre måder at transportere sig rundt på.

Del din kommentar

Forsiden lige nu