Bliv nabo til Beckhams

onsdag d. 4. august 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Du kan nu købe portnerboligen til familien Beckhams Beckingham Palace. En ven af parret fortæller, at portnerboligen ligger lige ved portne til Beckingham Palace, og at man kan se alle der kommer for at besøge parret. Så hvis man godt kunne tænke sig at have dette udsyn fra sine vinduer, så skal man af med cirka 8.4 millioner kroner for boligen.

39-årig speedwaystjerne fundet død

Det er mange penge, men det er heller ikke alle der kan blære sig med, at være nabo til det mest berømte par i England. Bungalowen har fire soveværelser, et fitnessrum og to stuer samt masser af garageplads. For tre år siden købte parret bungalowen, for at folk ikke skulle snuse omkring på deres ejendom.

Hvilken er din favorit: Her er kronprinsessens sommerkjoler

Victoria er efter sigende besat af sikkerhed. Der går rygter om at parret har overvejet at købe et hotel, for at lave det om til et luksusfort. Der er vel heller ikke noget at sige til, at hun går og er lidt bange. I juli måned blev en mand arresteret på ejendom, hvor han havde medbragt en benzinkande. Han havde tænkt sig at brænde ejendommen ned.

Del din kommentar

Forsiden lige nu