Bliv overbo til Laudrup: Luksuslejlighed sat til salg for svimlende beløb

mandag d. 21. august 2017 kl: 7. 00 Af: Elo Christoffersen
Kroyers_foto_claus-borg-og-partner
Du vil ikke kun få masser af plads, udsigt og to parkeringspladser. Du vil også få fodboldikonet Michael Laudrup som underbo. Foto: Claus Borg & Partner.

Du vil ikke kun få masser af plads, udsigt og to parkeringspladser. Du vil også få fodboldikonet som underbo.

Der er mange fordele ved at have gode naboer.

Man kan låne stavblenderen, når ens egen sætter ud lige før guacamolen skal serveres.

Mads Steffensen sænker prisen på huset - igen

Der er et sæt øjne, som kan vogte over hjemmet, når man ferierer rundt. Og så kan man håbe på, at de vil lære dig et par af deres kundskaber.

Særligt det sidste vil mange fodboldinteresserede med pengepungen i orden nok kunne håbe på, at de kan lokke en af deres nye boligfæller til.

Underbo til Michael Laudrup

For slår man til og investerer i en gigantisk, københavnsk lejlighed, der netop er blevet sat til salg, så vil man ikke kun få masser af plads, udsigt og to parkeringspladser.

Man vil også få fodboldikonet Michael Laudrup som underbo, skriver boligsiden Boliga.

Mens han med frue huserer på tredje sal, så er det en gang højere op med elevatoren, man finder den luksuslejlighed, der er udbudt til salg for 17.750.000 kr.

Sjettedyreste lejlighed

Den tårnhøje pris gør ifølge Boliga også lejligheden til den sjettedyreste, udbudte lejlighed i hele landet.

Til en pris i så høje lejer, er det selvfølgelig også noget af en luksushybel, man fremover vil kunne drible rundt i – og rundt om.

For investerer man i de 207 kvadratmeter, hedder den nye adresse Krøyers Plads på Christianshavn – for de gastronomi-interesserede vil det altså være i nærheden af de lokaler, hvor restauranten Noma i mange år lå.

Til bygningen hører der desuden aktiviteter, som kunne være oplagt til at bonde med ens nye underbo; fx er der kajakker, egen havn og restauranter.

Enestående udsigt

Beliggenheden ved vandet giver også adgang til andet end sportslige udfoldelser.

Datingkonge sætter mini-palæ til salg

Fra selve lejligheden finder man nemlig det, som mægleren Claus Borg & Partner i beskrivelsen betegner som “en enestående udsigt over Københavns Havn, Nyhavn, Skuespilhuset og Operaen.”

Den vil man så kunne nye fra blandt andet den kombinerede opholds- og spisestue, der har udgang til stor udsigtsterrasse – ligesom der er bolig-glæder som bryggers, walk-in-skab og flere store badeværelser.

Del din kommentar

Forsiden lige nu