Bliver ringene slået?

mandag d. 12. januar 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Tim Burtons nye film Big Fish ryger helt til tops og måske slår den endda Lord Of The Rings – The Return Of The King. The Return Of The King og Big Fish ligger så tæt på hinanden når det kommer til hvor meget de har indtjent, at det ikke er til at sige, hvem der har førstepladsen. Nogle mener, at Tim Burtons Big Fish er på førstepladsen, mens de fleste mener, at dette ikke er sandt, og at The Return Of The King stadig ligger som nummer et.

Columbia Pictures påstår at Big Fish solgte billetter for 14.5 millioner dollars den første weekend, mens New Line Cinema mener at den kun solgte for 13.7 millioner dollars hvor The Return Of The King solgte for 14.1 millioner dollars den første weekend. To andre filmselskaber er enige med New Line Cinema og udtaler, at Columbia Pictures var lidt for aggressive da de kom med tallene, og måske har overdrevet en smule, da tallene virker lidt for høje i forhold til hvor stor en succes The Return Of The King var, og hvor lidt man har hørt om Big Fish. På mandag vil der forelægge mere korrekte tal. Det eneste der vides med sikkerhed er, at Steve Martin er kommet på en tredjepladsen med den nye film Cheaper By The Dozen.

Den smukke seriemorder endte livet i en elektrisk stol

Big Fish er en familiefilm der handler om en ung mand, der prøver at lære sin gamle far at kende ved at afdække alle myterne faderen har spundet omkring sig. I hovedrollerne finder man Ewan McGregor, Jessica Lange og Albert Finney. Tim Burton er meget kendt for sine lidt specielle og rigtig gode film som Beetlejuice, Batman, The Nightmare Before Christmas, Edward Scissorhands og Sleepy Hollow.

Del din kommentar

Forsiden lige nu