Blodig Sid Vicious udstilling

tirsdag d. 20. juli 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Bassist i Sex Pistols, Sid Vicious, døde af en overdosis i februar 1979, kun 21 år gammel. Da var han tiltalt for det brutale mord på sin kæreste Nancy Spungen.

For første gang udstilles der nu genstande fra hotelværelset, hvor Nancy Spungen blev myrdet. Datoen for udstillingen er ikke klar, men den skal fremvises på The Hospital Gallery i London.

En af udstillingens genstande er en blodplettet plakat med Sex Pistols eneste officielle albumudgivelse “Never Mind The Bollocks”. Det er dog ikke til at sige om blodet på plakaten stammer fra mordet på Nancy, da både hende og Sid var heroin-misbrugere.

Dronningen åbner sig omkring prins Henriks valg af gravsted Kendt reality-stjerne fundet død på gaden

Nancy Spungen blev dræbt af adskillige knivstik i maven, natten mellem den 11. og 12. oktober 1978 på et værelse i New York’s Chelsea Hotel. Den 12. oktober vågnede Sid op og fandt sin kæreste død på badeværelsesgulvet. Han huskede intet af hvad der var sket på grund af sit heroin-misbrug, men indrømmede alligevel mordet og blev dømt for overlagt mord. Fire måneder senere døde han selv af en overdosis.

Det har taget 15 år at samle alle disse genstande. Udstillingen inkluderer også T-shirts, plakater og håndskrevne sangtekster, inklusiv tekster af Sid Vicious, der aldrig blev indspillet. Hele den tragiske historie er blevet filmatiseret i filmen “Sid and Nancy” med Gary Oldman i rollen som Sid Vicious.

Del din kommentar

Forsiden lige nu