Blunt solgte sin egen søster

torsdag d. 16. marts 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

James Blunt solgte sin egen søster på eBay. James Blunt kom på idéen, så hans søster kunne komme med til en begravelse i Irland. Planen gik rigtig godt, for hans søster dater nu vinderen af auktionen.

Modeboss sælger hus til kendt rapper

”Jeg havde lidt en afhængighed af eBay, hvor jeg solgte stort se alt i min lejlighed. Så en dag da jeg kom hjem, sad min søster og græd, fordi hun ikke kunne komme med til en begravelse i Irland. Hun kunne ikke komme dertil hverken med fly, tog eller færge. Så kom jeg på en mulighed, at sælge min søster på eBay. Jeg skrev noget i stil med: ”Dame i nød, har behov for at komme til Irland. Hvad får du ud af det? Du får bare lov til at være ridderen på den hvide hest.” Alle begyndte at byde. Fyren der vandt havde en helikopter, og han fløj hende til Irland. Hun fandt sammen med ham. De har været sammen i 18 måneder nu, og hun bor sammen med ham,” fortæller Blunt.

Del din kommentar

Forsiden lige nu