Åbnede koncert for Mariah Carey

onsdag d. 17. december 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

En 16-årig pige der lige har fået amputeret sit ene ben, fik lov til at åbne en koncert med Mariah Carey. Pigen fik sit venstre ben amputeret for seks uger siden på grund af en livstruende kræftknude, og Mariah havde hørt, at hendes største ønske var, at få lov til at synge i en indspilningsstudio. Derfor inviterede Mariah hende til at åbne koncerten i Arlington Theatre, Santa Barbara, Californien.

Anne ude af Robinson efter bagholds-angreb

Becca Solodons forældre, bedstemor, bror og skolekammerater var blandt publikum, og pigen fik lov til at komme backstage og møde Mariah efter koncerten. Becca blev introduceret for Mariah Carey ved hjælp fra Damion Young, der har skrevet sange for Mariah.

Han fortalte Mariah om denne lille pige, der ændrede hans liv for altid. Det gik op for ham, hvorfor han skrev sange og hvorfor Mariah synger for sine fans. Det giver en lille pige lov til at drømme. Så Mariah sagde ja til at hjælpe, og denne ene aften fik både Mariah og Damion Beccas ønsker til at gå i opfyldelse. Becca åbnede koncerten ved at synge Lifehouse’s Simon.

Del din kommentar

Forsiden lige nu