Bo Kaspers Orkester tager på turné

fredag d. 11. september 2015 kl: 18. 00 Af: Elo Christoffersen
 
Bo Kaspers Orkester tager til foråret på Danmarksturné. Pressefoto.

Bo Kaspers Orkester tager til foråret på Danmarksturné. Pressefoto.

De seneste to år har Bo Kaspers Orkester arbejdet på nyt materiale. For nyligt udgav de singlen ”Sommaren” og til oktober udkommer de med deres 11. album, som er indspillet i det legendariske Atlantisstudie.

Til foråret får publikum mulighed for at høre de nye sange live, når bandet tager på en nordisk turné, som også bringer dem forbi Danmark. Men allerede lørdag d. 21. november i år giver bandet en koncert i Store Vega i Kbh. – en koncert som næsten allerede er udsolgt.

Bo Kaspers Orkester har i over 20 år blandet pop, soul og jazz i sange som ”Hon är så söt”, ”Låt mig komma in”, ”Amerika”, ”Vi kommer aldrig att dö” og ”I samma bil”. Efter sangeren Bo Sundströms medvirken i den svenske udgave af Toppen af poppen “Så mycket bättre” i 2013, hvor artister som Lill Lindfors, Ebbot og Agnes fortolkede bandets sange, er Bo Kaspers Orkester nu igen aktuelle med nyt materiale.

Bo Kaspers Orkesters 11. album er indspillet i det legendariske Atlantisstudie, hvor også ABBA, Elvis Costello, Monica Zetterlund og Robyn har indspillet. På albummet er Bo Kaspers Orkester gået tilbage til sine jazzede rødder, og har genskabt samme nerve og følelse, som når de spiller live.

Det grammyvindende orkester er et af Nordens mest populære livebands. Under deres seneste turné fik bandet top-anmeldelser af blandt andet Dagens Nyheter, som skrev at ”Bo Kaspers Orkester spiller i en klasse for sig selv”.

Bo Kaspers Orkester består af Bo Sundström (sang, guitar), Michael Malmgren (bas), Fredrik Dahl (trommer) og Mats Schubert (klaver).

Turné

Lø. 21. november         København, Store Vega   FÅ BILLETTER
Ti. 8. marts                    Herning, Fermaten
On. 9. marts                  Odense, Posten
To. 10. marts                 Aarhus, Train
Fr. 11. marts                 Værløse, Galaksen
Lø. 12. marts                 Greve, Portalen

Del din kommentar

Forsiden lige nu