Bobbi Kristina skal obduceres

tirsdag d. 28. juli 2015 kl: 11. 00 Af: Ritzau Fokus
 
De to sangerinder, mor og datter, led en grum skæbne.

De to sangerinder, mor og datter, led en grum skæbne. Foto: Dan Steinberg/AP

I januar blev Whitney Houstons datter fundet livløs i et badekar. Nu er hun død, men årsagen til ulykken er stadig uklar.

Hvad det præcis var, der skete den dag, 22-årige Bobbi Kristina blev fundet livløs i sit badekar i januar, er der blevet spekuleret vidt og bredt i. Nu, hvor Whitney Houstons datter er død, kan familien måske få svar på nogle af de mange spørgsmål, de sidder tilbage med.

Bobbi Kristinas ekskæreste anholdt i voldssag

Kendis-datteren vil nemlig blive obduceret, skriver Bang Showbiz. Men det kan blive svært at rekonstruere forløbet op til Bobbi Kristinas ulykke.

– Det vil blive vanskeligt at tyde det, vi finder ved en obduktion, står der således i en erklæring fra Fulton Medical Examiners Office i Atlanta, der skal stå for den retsmedicinske udredning af Bobbi Kristinas lig.

– Men en obduktion kan hjælpe til at finde svar på nogle af de spørgsmål, der har rejst sig i forbindelse med fundet af hendes livløse krop og hendes senere død, står der videre.

Bobbi Kristinas død undersøges fortsat

Det kan tage flere uger, før resultatet af obduktionen foreligger.

Det er lidt mere end tre år siden, at Bobbi Kristinas mor, Whitney Houston, døde. Hun blev også fundet livløs i et badekar.

Del din kommentar

Forsiden lige nu