Bobbi Kristina-tragedien: Ikke meget håb

fredag d. 27. marts 2015 kl: 11. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Bobbi Kristina Browns mormor, Cissy Houston, har affundet sig med, at den unge pige måske ikke kommer tilbage til livet igen efter sin drukneulykke.

Bobbi Kristina Browns mormor, Cissy Houston, har affundet sig med, at den unge pige måske ikke kommer tilbage til livet igen efter sin drukneulykke. Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Whitney Houstons koma-ramte datter er blevet flyttet til et rehabiliteringscenter, men hendes prognose er fortsat meget dyster.

Tragedien synes at fortsætte og fortsætte i familiedramaet om sangerinden Whitney Houstons koma-ramte datter, Bobbi Kristina Brown, der har været uden bevidsthed efter en mystisk drukneulykke i et badekar.

Bobbi Kristinas ekskæreste anholdt i voldssag

Siden 31. januar har den 22-årige unge opkommende sangerinde ligget i kunstigt koma, og hendes tilstand er fortsat kritisk og uden bedring, fortæller hendes mormor, Cissy Houston, under et hjerteskærende interview med radiostationen WBLS.

– Det er intet nyt og stadig ikke meget håb. Vi beder stadig for hende, siger Houston, der tilføjer, at den unge pige er flyttet fra Emory University Hospital i byen Atlanta til et sted for rehabilitering.

Hun tror dog på, at det er op til de højere magter at beslutte, om det koma-ramte barnebarn skal bringes tilbage til livet.

– Jeg beder ikke som sådan. Jeg har gjort det én gang, fordi jeg ved, hvad Gud er i stand til. Jeg kan ikke ændre noget som helst, så i stedet spørger jeg alle, om de også vil bede til Gud, som er den eneste, der kan gøre noget ved hendes tilstand, siger Whitney Houstons 81-årige mor, der accepterer, hvis Bobbi Kristina Brown kommer til at lide samme skæbne som sin mor.

– Hvis han skaber et mirakel, vil det være fantastisk, men hvis ikke er jeg okay med det, siger en meget berørt Cissy Houston.

Bobbi Kristina Browns mor, Whitney Houston, mistede i 2011 på tragisk vis livet ved druknedøden i et badekar forårsaget af et hjertestop som følge af en overdosis.

Bobbi Kristinas død undersøges fortsat

I Bobbi Kristina Brown-drukneulykken er den seneste melding fra politiet, at man fortsat efterforsker sagen med alle muligheder åbne, og det betyder, at man stadig ikke vil konkludere, om det var en ulykke eller en overlagt handling.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu