Bobby Brown fængslet

tirsdag d. 27. februar 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Bobby Brown er tidligere blevet indfanget af lovens lange arm for diverse overtrædelser af loven, og han har før måttet stå skoleret tiltalt for både det ene og det andet, som har med vold, stoffer og våben at gøre, så efterhånden burde han vel have lært lektien.

Sarah Jessica Parker klar til nyt liv

Men nu er den gal igen for Whitney Houstons fraseparerede ægtemand, og denne gang er den 38-årige sanger uden pardon blevet sat i fængsel i 30 dage. Grov kriminalitet er der ikke tale om denne gang, men det er nu engang ulovligt, hvis man ikke betaler børnebidrag, når man har lovet at gøre det.

19.000 dollars skylder han efterhånden Kim Ward, som er mor til to af sangens ialt fire børn, LaPrincia og Bobby III, og derfor må han nu tilbringe den næste måned bag tremmer, eftersom det ikke er første gang, han har undladt at betale børnepenge. Hidtil har han dog undgået at komme i fængsel, da han hver gang skyndsomst har hostet op med et større beløb, hver gang der var optræk til ballade – men denne gang gik det altså galt for Bobby.

Del din kommentar

Forsiden lige nu