Badehotellet-stjerne har fødselsdag

lørdag d. 3. marts 2018 kl: 7. 00 Af: Elo Christoffersen

Den elskede skuespillerinde kan lørdag fejre sin fødselsdag.

Skuespillerinde Bodil Jørgensen har fødselsdag. Hun fylder lørdag den 3. marts 57 år.

Bodil Jørgensen blev 3. marts 1961 født i Vejle og hun opvoksede i Vejen, skriver Wikipedia.

Efter livsfarlig ulykke: Bodil Jørgensen kvæstet i fald

Hun begyndte en uddannelse på Aarhus Universitet til skuespiller, som hun siden afsluttede fra Statens Teaterskole i 1990.

Hun har hovedsageligt slået sine folder på forskellige teatre.

Bodil Jørgensen har også haft markante roller på film, heriblandt store roller i Lars von Triers “Idioterne” og “Fruen på Hamre”. Hun medvirkede i 2005 i Jul I Valhal.

Voldsom ulykke

Under optagelserne til filmen Far til fires vilde ferie i juni 2014 på Mandø, faldt Bodil Jørgensen af en traktor uden førerhus.

Hun pådrog sig omfattende skader efter at være blevet ramt af denne.

Filmselskabet ASA Film blev sigtet for overtrædelse af Arbejdsmiljøloven og betalte en bøde på 70.000 kroner.

Badehotellet

Bodil Jørgensen er lige nu aktuel i femte sæson af den populære TV2-serie “Badehotellet”.

Her spiller hun rollen som Molly.

Bodil Jørgensen er senere i år også aktuel i “Rytteriet – live i Tivoli“, der har premiere den 24. marts.

Rytteriet Bodil Jørgensen Tivoli

Rytteriet med Martin Buch og Rasmus Botoft optræder live for første gang i fire år, når de har premiere på deres nye show i Tivolis Glassal d. 24. marts 2018. Med sig, har de skuespiller Bodil Jørgensen og deres sædvanlige husorkester med blandt andre Henrik Balling og Bjørn Fjæstad.
(Foto: Bax Lindhardt/ Tivoli)

Her spiller hun sammen med “Rytteriets”Martin Buch og Rasmus Botoft.

Det er første gang, hun kan opleves live på scenen med Buch og Botoft.

Det er ikke lykkedes Kendte.dk, at få en kommentar fra Bodil Jørgensen om, hvordan fødselsdagen skal fejres i dag.

Rytteriet efter ti år: Det har altid været svært

Filmografi

Planetens spejle (1992) – Videnskabskvinden
Russian Pizza Blues (1992) –
Kun en pige (1995) – Gudrun
Sunes familie (1997) – Sygeplejerske
Nonnebørn (1997) – Søster Augustina
Idioterne (1998) – Karen
Klinkevals (1999) – Josephine
Juliane (2000) – Josephine
Fruen på Hamre (2000) – Bente
Send mere slik (2001) – Lissi Grise Knud
At klappe med een hånd (2001) – Enke
De grønne slagtere (2003) – Tina
Silkevejen (2004) – Ellen
Anklaget (2005) – Skolepsykolog
Voksne mennesker (2005) – Gunvor
Der var engang en dreng (2006) – Karin fra kommunen
Hjemve (2007) – Myrtle
De unge år (2007) – Katrine Bonfils
Til døden os skiller (2007) – Sygeplejerske
Frode og alle de andre rødder (2008) – Fru Rask
Frygtelig lykkelig (2008) – Bartender
DeUSYNLIGE (2008) – Dansk kone
Se min kjole (2009) – Barbaras mor
Winnie & Karina – The Movie (2009) – Gerda
Oldboys (2009) – Bente
Hævnen (2010) – Skoleinspektør
Smukke mennesker (2010) – Ingeborg
Hvidsten Gruppen (2012) – Gudrun Fiil
Den skaldede frisør (2012) – Lizzie
Far til fire – Onkel Sofus vender tilbage (2014) − Fru Sejersen
All Inclusive (2014) – Lise
Mennesker bliver spist (2015)
Mænd og høns (2015)
En chance til (2015)
Den magiske juleæske (2016) – stemme
Aldrig mere i morgen (2017)

Tv-serier

Alletiders nisse, afsnit 3 (1995) (julekalender) – Bibliotekar
Strisser på Samsø, afsnit 1-7, 9-11 (1997-1998) – Bodega-Bodil
Langt fra Las Vegas, afsnit 16 (2002) – Parterapeut
Er du skidt, skat?, afsnit 1, 8 (2003) – Bjørk Ramsig
Jesus & Josefine, afsnit 1-5, 8-10, 12, 16-24 (2003) (julekalender) – Jytte
Krøniken, afsnit 1, 3, 6, 13, 20, 22 (2003-2006) – Astrid Nørregaard
Jul i Valhal, afsnit 8, 20, 22-24 (2005) (julekalender) – Sif
Album, afsnit 1-2, 4 (2008) – Musse Rolsted
Den 2. side, afsnit 2 (2010) – Birthe
Lærkevej, afsnit 11 (2010) – Linda Wiberg
Lykke DR 1 – Jette
Limbo 2 (2012)
Rytteriet (2010-)
Det slører stadig (2013) – som apoteksdame
Badehotellet (2013-nu) – Molly Andersen

Del din kommentar

Forsiden lige nu