Børnepsykolog om nyt tv-program: -Dybt usmageligt

torsdag d. 1. september 2016 kl: 8. 05 Af: Elo Christoffersen
_009-Kæreste-til-mor-Carina_web
I første program fandt niårige Rasmus en mand til sin singlemor Carina. Foto: Discovery Networks Danmark.

- Dybt usmageligt! Sådan lyder det fra en børnepsykolog om et nyt program på Kanal 4, hvor børn skal finde en kæreste til deres singlemor.

Kanal 4 havde mandag premiere på et nyt tv-program “En kæreste til mor”. Her skal børn finde en kæreste til singlemoren.

Børnepsykolog Margrethe Brun Hansen er rystet:

Julie Zangenberg: Sådan skal første date være

– Hvis mor skal have fundet sig en partner, så skal børnene slet ikke blande sig i det. At lave et program, hvor et barn på ni år skal vælge en kæreste til mor er meget usmageligt, siger hun til bt.dk.

Niårig fandt mand til sin mor

I det første program fandt ni-årige Rasmus en sød fyr til sin mor Carina, som flyttede ind hos familien i tre dage. Nu afslører Carina lidt om, hvordan det er gået hende og fyren David siden programmet.

– David og jeg mødtes en ekstra gang efter optagelserne for lige at snakke det hele igennem uden kamera. Det var faktisk rigtig rart. Men så er det også blevet ved det, og det kommer heller ikke til at blive mere, fortæller Carina til Realityportalen.dk.

Tina Bilsbo: Så mange sexpartnere har jeg haft

Tager kritik med ophøjet ro

Kanal 4 tager kritikken med ophøjet ro:

– Jeg er helt enig med hende i, at det ville være et for stort ansvar, hvis de skulle bestemme, hvem deres forældre skal være kærester med. Men det her er en leg, vi leger med børnene, som de også synes er sjov, siger Maiken Wexø, programchef hos Discovery Networks i følge Se og Hør.

Del din kommentar

Forsiden lige nu