Boksestjerne melder sig som mulig præsidentkandidat

tirsdag d. 11. september 2018 kl: 18. 14 Af: Matias Mortensen

Hvis Kanye West kan, kan jeg også, lyder ræsonnementet fra Oscar de la Hoya, der fortæller, at han meget seriøst overvejer at stille op som præsident i USA.

Den pensionerede boksestjerne Oscar de la Hoya melder sig nu i feltet af potentielle kandidater til det embede, som Donald Trump i dag bestrider.

Den 45-årige Oscar de la Hoya, fortæller i et interview med TMZ, at han har et hold, der er i gang med at undersøge hans muligheder for at blive valgt.

Hvis reultaterne af de undersøgelser ser gode ud, vil han komme med en officiel udmelding og erklære sig som præsidentkandidat.

– Jeg mener det faktisk meget, meget seriøst, og jeg har en klar overbevisning om, at hvis Kanye West kan gøre det og måske drille verden med en udmelding om, at han måske en dag vil stille op til præsidentvalget – hvorfor skulle jeg så ikke også kunne gøre det?, siger Oscar de la Hoya til TMZ.

Han har ingen politisk erfaring, men pointerer, at det havde Donald Trump heller ikke, da han stillede op. Oscar de la Hoya fortæller også, at han har fået utallige opfordringer til at gå ind ind i politik.

Oscar de la Hoya melder ikke umiddelbart noget ud om, hvilket parti han vil stille op for.

Oscar de la Hoya har, siden han stoppede sin boksekarriere, været boksepromoter.

Del din kommentar

Forsiden lige nu