Modedronning sætter luksus-sommerhus til salg

Stilikon, tidligere chefredaktør og nuværende direktør for Copenhagen Fashion Summit. Kært barn har mange titler, og det gælder også for Eva Kruse, der er kendt som en af bannerførerne, når det gælder promoveringen af dansk mode.

Offentliggjort Sidst opdateret

Men nu kan hun også tilføje sommerhus-sælger til sit i forvejen lange CV, skriver Boliga Kendte.

Hendes sommerhus i Vejby Strand i Nordsjælland er netop kommet til salg, og skulle man drømme om et fristed med masser og plads og udsigt, kan huset være at finde her.

Huset er fra 1960, men er i følge salgsteksten i “moderniseret i respekt for den oprindelige stil”. Og i tidens ånd finder man da også et stort samlende rum på knap 60 kvadratmeter, hvor der både er stue og et moderne køkken.

Desuden er der en underetage, hvor man finder flere værelser end de to, der er i stueplan og nær “hovedrummet”.

Prisen for sommerhuset på mere end 100 kvadratmeter er 3.595.000 kr.

Tagterrasse og spabad

Når det kommer til sommerhuse, er det dog ikke kun det inden for de træbeklædte ydermure, der tæller.

For uanset om man er til jordbær med fløde, rosévin med loungemusik eller stangtennis med familien, så betyder udelivet noget, når kalenderen siger ferietid.

Til Kruses sommerhus er der ifølge Boliga Kendte en 1.840 kvadratmeter stor grund med flere terrasser. Et uden for værelserne i underetagen, en stor træterrasse med spabad i forlængelse af husets køkken-alrum/stue, og så er der en tagterrasse. Fra sidstnævnte er der angiveligt “den flotteste udsigt over landskabet”.

Powered by Labrador CMS