Bollywood stjerne ikke glad for at kysse

torsdag d. 6. december 2012 kl: 14. 46 Af: Kendte.dk NY
 

Bollywood skuespillerindenden Aishwary Rai har tidligere afvist film fra vesten på grund af indhold med kys som hun ikke var vant til

 

Aishwary Rai ikke glad for at kysse på film Kendte

Foto: (Lovenstyle)

 

Aishwarya Rai er den mest kendte Bollywood skuespiller i verden men det betyder ikke at hun er hævet over Indisk moral, og derfor kan det godt være svært at vise følelser i film.

 

I Bollywood gør det noget anderledes i forhold til kærlighedsfilm i Hollywood, de begynder nemlig at danse og synge i de intime scener, hvor i Hollywood begynder de at kysse ømt og i længere tid.

 

Læs også: Cameron Diaz føler sig magtfuld nøgen

 

Det er et af de problemer Aishwarya Rai har haft med at skulle tage imod tilbud fra vesten af, og har derfor afvist en del tilbud.

 

I et interview med David Frost fortæller hun blandt andet hvordan hun modtog stærk kritik og direkte truster efter hun i ‘Dhoom 2’ kyssede med Hrithik Roshan.

 

Folk så op til mig
– Folk sagde, jeg var et ikon, et eksempel for deres døtre, og de ‘er ikke tilpasse med, at du gør det på lærredet, så hvorfor gør du det?’.

– Jeg tænkte, ‘wauv, jeg er bare en skuespiller, der gør sit arbejde, og her bliver jeg bedt om en forklaring på et par sekunder i en to-tre timer lang film’.

Og fortæller også at hun overvejede at sige nej til rollen netop på grund af kyssescenen.

 

Kilde: (EB)

 

 

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu