Bonderøv og komiker lærer danskerne økologi

onsdag d. 6. april 2016 kl: 14. 00 Af: Ritzau Fokus

Frank Erichsen, bedre kendt som Bonderøven, har købt en gård med sin ven Simon Jul, og her vil de to undervise danske kursister.

Bonderøven og Simon Jul vil undervise danskerne i økologi, bæredygtighed, podning og håndværk på deres nye gård.

Bonderøven og Simon Jul vil undervise danskerne i økologi, bæredygtighed, podning og håndværk på deres nye gård. Foto: Joachim Ladefoged/POLFOTO

Simon Jul og Frank Erichsen vil lære danskere om økologi og selvforsyning

Tidligere i år kunne komiker Simon Jul Jørgensen og Frank Erichsen, der bedst er kendt under navnet Bonderøven, afsløre, at de sammen har købt en gammel landbrugsejendom på tvangsauktion. Ejendommen ligger ikke langt fra Frank Erichsens egen gård, Kastaniegården, hvor hans liv bliver portrætteret i DR-serien “Bonderøven”.

Kendte danskere forvandlet til vilde superhelte

Nu afslører Simon Jul på sin Instagram-profil, at den nyerhvervede gård har fået et helt særligt formål. Bonderøven og komikeren vil nemlig åbne gården for danskere, der ønsker at lære mere om blandt andet økologi, håndværk og selvforsyning. Det kan man læse på makkerparrets nye hjemmeside, www.handar.dk.

– Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Frank Erichsen og undertegnede så småt er i gang med at lave et lille kursussted, der kommer til at beskæftige sig med økologi, selvforsyning, gammeldags håndværk, biodiversitet og madlavning, skriver Simon Jul på Instagram.

I billedteksten skriver den 39-årige komiker også, at der netop er blevet åbnet for tilmelding til det første kursus på gården, der kommer til at handle om at pode frugttræer.

Simon Jul sendt ud af Vild med dans: Sådan har han det!

Se hele Simon Juls billede fra Instagram her:

Der skal ikke være nogen hemmelighed at @kastaniegaarden (Frank Erichsen) og undertegnede så småt er igang med at lave et lille kursussted som kommer til at beskæftige sig med Økologi,selvforsyning , gammeldags håndværk, biodiversitet og madlavning. Vores første kursus handler om frugttræer: Lær at pode frugttrææer. Check HANDAR.Dk for information.

Et billede slået op af @simonjul1977 den


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu