Bookmaker: Potalivo vinder tæt Vild Med Dans-finale

fredag d. 27. november 2015 kl: 7. 00 Af: Elo Christoffersen
 
Hun er ikke meget for motion - men dansen er hun blevet glad for. Foto. Henrik Ohsten/TV2

Stephania Potalivo vinder i følge en bookmaker en tæt Vild med Dans-finale. Foto. Henrik Ohsten/TV2

Der bliver hård kamp om sejren, når skuespillerinderne Stephania Potalivo og Ena Spottag mødes i årets Vild Med Dans-finale. Bookmakeren NordicBet har dog størst tiltro til, at Potalivo rammer takten hos seerne og vinder dansetrofæet.

Fredag er der afdansningsbal for hele familien Danmark, når den 12. udgave af Vild Med Dans bliver afgjort. I et udsolgt Forum Horsens mødes skuespillerinderne Stephania Potalivo og Ena Spottag i en hård dansedyst om dommernes og seernes stemmer.

Tak for dansen Adam: Men var han den rette taber?

Bookmakeren NordicBet har fra start haft et godt øje til Potalivo og holder fast i hende som favorit til odds 1,45. Publikumsyndlingen Ena Spottag har dog danset sig meget tæt på Potalivos niveau, så der er lagt op til en meget tæt finale.

– Stephania Potalivo ligner af statur en typisk danser, og hun var derfor blandt vores favoritter inden konkurrencen overhovedet var gået i gang. Sammen med sin dansepartner har hun uge efter uge scoret høje karakterer og bevist, at hun ikke bare ligner en danser, men rent faktisk mestrer de avancerede trin. Hun har efter vores opfattelse været den bedste danser, så vi tror på, at hun hiver sejren hjem fredag aften, siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen og uddyber:

Vild med dans-værtinde: -Jeg hviler mere i mig selv nu

– Forløbet med Ena Spottag har været anderledes, da hun fra start var langt nede på vores favoritliste. Med sin charme og udstråling har hun dog udviklet sig til at være en regulær publikumsfavorit, og det var da også seernes sms-stemmer, der sendte hende i finalen på bekostning af John ‘Faxe’ Jensen. Man skal derfor bestemt ikke afskrive hende på forhånd, og vi forventer en meget nervepirrende dansefinale.

Hvem vinder Vild Med Dans?

Stephania Potalivo: 1,45
Ena Spottag: 2,60

Del din kommentar

Forsiden lige nu