Born to Die-sangerinde er bange for at dø

mandag d. 26. oktober 2015 kl: 11. 00 Af: Ritzau Fokus
 

Lana Del Rey har tidligere udgivet pladen “Born to Die” og søger trøst i musikken. Foto: Dan Steinberg/DAN STEINBERG/INVISION/AP

Lana Del Rey, der tidligere har udgivet albummet “Born to Die”, lider af dødsangst og har svært ved at acceptere livets uundgåelige udgang.

Vi skal alle dø, og sådan slutter livets uundgåelige udgang for alle.

Mystisk sangerinde tatoverer sig mod ensomhed

Men tankerne om døden er ved at overskygge lyset ved livet for sangerinden Lana Del Rey, der er dybt deprimeret af sin ufravigelige skæbne.

– Nogle gange er det svært for mig at blive ved, når jeg ved, at vi alle sammen skal dø en dag, siger den 30-årige sangerinde, der udgav albummet “Born to Die” i 2012, åbenhjertigt til musikmagasinet Billboard.

– Jeg husker, at jeg som fireårig så en serie i fjernsynet, hvor en person blev slået ihjel. Så vendte jeg mig om og spurgte mine forældre, om vi alle sammen skal dø. Da de svarede ja, blev jeg meget fortvivlet. Jeg brød fuldstændig sammen i tårer, fortæller sangerinden.

Fundet trøst i musikken

Traumet over livets barske realitet har sat så dybe spor i den unge kvinde, at hun har måttet søge hjælp for at komme til at trække vejret midt i den mørke virkelighed, men den største trøst har hun fundet i musikken.

– Jeg har haft panikanfald de sidste tre års tid over det, og det er kun blevet værre. Jeg har faktisk altid lidt af det, fortæller Del Rey og fortsætter:

– Jeg har gået til terapi for at håndtere det, men jeg har det alligevel bedst, når jeg sidder i en stol i studiet og skriver eller synger, lyder det fra den amerikanske sangstjerne, der udgav sit fjerde album, “Honeymoon”, i september.

Gangster-udgave af Nancy Sinatra

Lana Del Rey bærer i virkeligheden det borgerlige navn Elizabeth Woolridge Grant og har tidligere beskrevet sig selv som “gangster-udgaven af Nancy Sinatra”.

SE HER: Det hedder de kendte rigtigt

Med sin støvede, dybe og rolige røst brød hun for alvor igennem med sin “Born to Die”-plade i 2012, og ind til videre har den Golden Globe- og Grammy-nominerede sangdiva udgivet fire plader.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu