Boy George arresteret

tirsdag d. 1. maj 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Den farverige sanger Boy George tager det ikke så tungt, at han nok engang er blevet arresteret, selv om anklagerne mod ham lyder alvorlige nok. Han er nemlig anklaget for at have kidnappet og indespærret en mandlig escort i sin lejlighed i London.

Auden Carlsen siger, at sangeren hyrede ham til at komme hen til sin lejlighed og posere til nogle nøgenbilleder, men i stedet for blev han overfaldet af sangeren og en anden mand, som lagde ham i håndjern og lænkede ham til en krog ved sengen. Det lykkedes ham at komme fri og sende bud efter politiet.

Nu kommer der en amerikansk udgave af "Skam"

Temmelig alvorlige anklager er det altså, men sangerens bror, Kevin, udtaler, at Carlsen har optrådt som model i sangerens tøjforretning. Altså er påstandene om kidnapning helt hen i vejret, men Boy George er ikke vred på Carlsen af den grund.

“George er overhovedet ikke vred, han synes faktisk det er vanvittig morsomt. OK, han blev godt nok anholdt, men det er da klart, at politiet er nødt til at følge op på sagen, når nogen anmelder sådan noget,” udtaler sangerens bror.

Del din kommentar

Forsiden lige nu