Boyband-stjerne viser nyfødt søn frem

søndag d. 1. maj 2016 kl: 17. 00 Af: Ritzau Fokus

Boyband-stjernen og hjerteknuseren Nick Carter er blevet far, og nu viser han stolt sønnen frem.

Nick Carter er tidligere på måneden blevet far, og nu viser han stolt sin søn frem på de sociale medier. Arkivfoto.

Nick Carter er tidligere på måneden blevet far, og nu viser han stolt sin søn frem på de sociale medier. Arkivfoto. Foto: Rob Latour/Polfoto

Han fik pigerne til at falde for sig op igennem 90’erne, da han med boybandet “Backstreet Boys” turnerede jorden rundt og dansede til tonerne af “I’ll Never Break Your Heart”.

Men nu er pop-idolet Nick Carter selv faldet hårdt for en ny kærlighed. Den 36-årige sanger er nemlig blevet far for første gang, og på de sociale medier viser han stolt sin lille, nyfødte søn frem.

Kendt popstjerne snuppet med stoffer

Det skriver ABC News.

– Jeg elsker bare, hvor fredfyldt han er. Far kommer snart hjem, Odin, skriver popstjernen til et billede af sin sovende søn på Instagram.

Sangeren har fået sønnen, der lyder det fulde navn Odin Reign Carter, sammen med sin kone, Lauren Kitt, som han har været gift med siden 2014.

Nick Carter har senest deltaget i den amerikanske version af underholdningsprogrammet “Vild med dans”, hvor han endte på en andenplads.

Han er desuden storebror til musikeren Aaron Carter, som også var et teenage-ikon for mange unge fans op igennem 90’erne og 00’erne.

Efter vold: Boyband-ikon får sin straf

Se billedet af lille Odin Reign Carter her:

I just love how peaceful he is. Daddy will be home soon Odin. #babies #love #family

A photo posted by Nick Carter (@nickcarter) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu