Boyzone-stjerne kører motorløb i Danmark

lørdag d. 21. maj 2016 kl: 16. 23 Af: Elo Christoffersen og Ritzau Fokus
200516_Shayn
Boyzone-stjernen Shane Lynch skal køre med for Massive Motorsport, når Mascot DTC køres i Aarhus Foto: FDM/Massive Motorsport.

Når Danmarks bedste motorsportsklasse kører gadeløb til Classic Race, bliver det med en særlig kører bag rattet i en af Massive Motorsports racerbiler. Boyzone-stjernen Shane Lynch gæster DTC i Danmark.

Selv om man er med i et boyband, kan man godt have andre talenter end sang. Det har blandt andet Shane Lynch fra Boyzone, der udover at være pop-idol også er en dygtig racerkører.

Racingteamet Massive Motorsport med sidste års DTC-vinder, Casper Elgaard, i spidsen har derfor inviteret sangerne til at køre en af holdets to biler, når der køres gadeløb i Mascot DTC til Classic Race i Aarhus den 27. til 29. maj. Det bliver en oplevelse for både kørerne og for publikum.

– Da Massive Motorsport fik chancen for at få Shane Lynch ud at køre, så vi det som både en sjov og spændende mulighed vores team. Ikke nok med at han er kendt fra sin musikkarriere, han er også racerkører, som har været bag et rat i mange år og kører rigtig godt, siger Casper Elgaard, teamchef i Massive Motorsport.

Ikke plads til fejl

Gadeløbet i Aarhus er et af de to DTC-løb, der køres på almindelige veje og ikke en racerbane. Det giver ekstra udfordringer for kørerne, da gadebanerne er uvante at køre på. Det betyder, at der ikke er plads til fejl. Ryger man af banen, rammer man et autoværn eller i værste fald en betonmur.

I FDM-DTC glæder man sig over, at Boyzone-stjernen kører med i Danmarks bedste motorsportsserie.

– DTC tiltrækker historisk set internationale kørere, og Shane Lynch er et af de mere anderledes navne, der har kørt med. Ikke nok med at han er kendt fra sin boyband-tid, han har også racererfaring og har kørt den engelske motorsportsserie GT, så han bliver spændende at have med i feltet. Vi håber selvfølgelig, at det kan være med til at trække et andet publikum til, så endnu flere kan opleve DTC, siger direktør for FDM-DTC Jesper Carlsen.

Boyzone-stjerne går ikke efter titel

Shane Lynch går ikke efter DTC-titlen, men der er alligevel meget på spil, når han skal køre med i det andet af i alt syv DTC-løb. Hans point bidrager nemlig til Massive Motorsports samlede holdpoint.

– Selvom Shane Lynch som udgangspunkt kun skal køre et løb for Massive Motorsport i DTC, så kan han stadig samle point til teammesterskabet Jeg er godt klar over, at jeg sætter Shane Lynch i en rigtig vanskelig situation. Han skal ikke bare op mod nogle af Danmarks bedste racerkørere, men han skal også dyste mod dem på en bane, hvor han virkelig bliver køreteknisk udfordret. Det til trods har jeg en forventning om, at Shane Lynch giver alt, hvad han har og at han kommer til at ligge i den spændende del af feltet, siger Casper Elgaard og fortsætter:

– Jeg glæder mig til at se, hvor mange Boyzone fans der kommer for at møde Shane. Jeg ved, at han vil sætte pris på hver og en.

Boyzone knuste adskillige pigehjerter op gennem 90’erne med popballader som “All That I Need”, “Love Me For A Reason” og “Picture Of You”.

Del din kommentar

Forsiden lige nu