Brad afslører planer

mandag d. 11. september 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Brad Pitt afslører bryllupsplaner. Det er dog ikke om et kommende bryllup mellem ham og Angelina Jolie, men om hvornår de vil overveje at blive gift. Han afslører ikke direkte fakta, men udtaler: ”Angie og jeg vil overveje at blive gift, når alle andre i landet der gerne vil giftes, kan gøre det lovligt.” Det kan jo betyde lidt af hvert.

Kendt TV-vært efter valggyser: -Folk ved hvem jeg er

En ting er han dog afklaret med. Han fortæller, at selvom han og Jolie har fået et biologisk barn sammen, datteren Shiloh, så kunne han ikke forestille sig at leve livet uden de to adopterede børn Maddox og Zahara. ”De er lige så meget mit blod, som en naturlig født, og jeg er deres. Det er det eneste jeg kan sige omkring det. Jeg kan ikke leve uden dem. Hvis der er nogen der overvejer at adoptere, så har de min stemme,” siger Brad.

Del din kommentar

Forsiden lige nu