“Brandon” raser over sexafsløring

tirsdag d. 6. oktober 2015 kl: 18. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Jason Priestley vil lade fortid være fortid.

Jason Priestley vil lade fortid være fortid. Foto: Louis Lanzano/AP

Jason Priestley, der spillede Brandon Walsh i 90’er serien, er gal over Tori Spellings nylige afsløringer over, hvem hun har haft sex med.

I “Beverly Hills 90210” var Donna Martin kendt som den dydige dengse og pæne pige, der ville vente med at dyrke sex til sin bryllupsnat.

Men virkeligheden var en helt anden for skuespillerinden bag dydige Donna, for Tori Spelling muntrede sig med flere af sine medspillere fra den populære 90’er serie.

Se det søde billede: 90210-stjerne er blevet mor

Den i dag 42-årige kendis medvirkede for nylig i programmet “Celebrity Lie Detector”, hvor hun blev udfrittet om sin frække fortid, og her afslørede Spelling, at hun har haft sex med Brian Austin Green og Jason Priestley, der spillede henholdsvis Donnas store kærlighed, David Silver, og hendes evigt pæne ven Brandon Walsh.

– Vi havde en sommer-flirt uden for settet. Det var vores version af en sommerromance. Det var det, og vi forblev gode venner under resten af optagelserne og også efterfølgende, forklarede Spelling om sit forhold med Priestley.

“Brandon” raser på Twitter

Men måske er 90’er-følelserne kølnet af, for mandag holdt Jason Priestley spørgerunde på sin Twitter-profil, og her spurgte de mange fans ind til Spellings sex-afsløringer.

– Jeg så det ikke, og jeg vil ikke tale om det. Det rager ikke nogen som helst uanset hvad, rasede den 46-årige skuespiller.

– Jeg har intet andet end kærlighed tilbage for serien, men jeg er negativ over Toris løgnedetektor-test, lød det blandt andet fra den Golden Globe-nominerede “Beverly Hills”-stjerne.

Tori vidste afsløringer ville forarge

Under løgnedetektor-testen havde Tori Spelling godt på fornemmelsen, at sex-afsløringerne ville forarge.

– Jeg kommer til at komme i problemer for det her, lød det fra hende, men alligevel røbede hun mere om sin frække fortid.

– Jeg tror altid, jeg har været forelsket i Brian. Vi var de yngste, og jeg var ret vild med ham, sagde Spelling om Austin Green, som hun også var i seng med.

Kreditor til Tori Spelling: -Nu hoster du altså op

– Jeg havde et kæmpe crush på Luke Perry allerede fra allerførste episode, han medvirkede. Hvad alle følte på tv, følte vi i virkeligheden, forklarede hun om skuespilleren, der spillede den brændte bad-boy Dylan McKay i serien, efter de to havde kysset sammen.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu