Bratt for mørk til Troja

onsdag d. 16. juni 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Skuespilleren Benjamin Bratt ville meget gerne have haft en rolle i filmen Troja, men producenterne mente, at hans hud var for mørk til, at han kunne være med. Bratts mor er fra Peru og af indiansk oprindelse og det gjorde, at han ikke var “hvid nok” til at kunne få en rolle i Troja.

Dronningen til Frederik: At være kronprins er ikke let

“For halvandet år siden læste jeg et fantastisk manuskript, der hed “Troja”. Jeg troede, at det var noget for mig. Også de mindre fremtrædende roller var af interesse. Men så blev jeg afvist, filmcheferne mente, at jeg var “for brun”, fortæller Bratt og spørger retorisk: “Hvordan ser folk i Lille-Asien ud? Ser alle ud som Brad Pitt?”

Eksperter: Derfor var Marys tale helt speciel

Bratt fik ingen rolle i filmatiseringen af Illiaden, men er snart aktuel i “Catwoman”, hvor han spiller sammen med Halle Berry.

Del din kommentar

Forsiden lige nu